Flinter CS

Flinter C&S is een zeer gedegen organisatie, actief op het gebied van energietechniek middels het verlenen van een scala van diensten alsmede het leveren van hoogwaardige electrotechnische producten.

 

High & Medium Voltage Services
Revisie, onderhoud en aanpassingen van 3de levensfase midden- en hoogspanningsinstallaties voor de industrie en nuts sector. Flinter richt zich op schakelmateriaal wat nog zeer veelvuldig wordt toegepast maar waarvan de reguliere productie sinds jaren is stopgezet. Wij kunnen hierbij bogen op onze mensen met een jarenlange ervaring met- en expertise in een breed scala van fabrikaten en typen installaties. Componenten & Systemen: Hoogwaardige onderdelen en monitoring systemen ten behoeve van het verdelen, schakelen en beveiligen van elektrische energie.

 

Wij willen vanuit de optiek van onze klanten de logische keuze zijn, de meest kwalitatief hoogstaande dienstverlener. Een meedenkende en flexibele organisatie met een lange termijn visie die de meest optimale oplossingen implementeert. Dit alles vanuit een prettige en langdurige samenwerking gebaseerd op vertrouwen en uitstekende dienstverlening. 24 Uur per dag, 7 dagen per week.


Flinter C&S B.V. maakt onderdeel uit van de TSB TechCon Groep.

 

 


 

 


 

Deze producten bestellen?

Neem contact op met de aangesloten groothandelsbedrijven of bel C&S!