Noark

Noark Electric is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van elektrische componenten en behuizingen.

Het bedrijf maakt deel uit van een groep met meer dan 25 duizend werknemers. Regionale centra in Praag, Chicago en Shanghai ondersteunen de activiteiten wereldwijd in diverse landen geheel gericht op de specifieke eisen en wensen van de markt.

 Productenoverzicht

 

 

Din modulair  

Din modulaire componenten

Breed assortiment din modulaire componenten waaronder:

- Installatieautomaten
- Aardlekschakelaars
- Aardlekautomaten
- Accessoires

 MCCB

 

MCCB

- Tot 800A
- 5 frame afmetingen
- Accessoires

 


 

ACB Air cirquit breaker  

ACB Air cirquit breaker

- Tot 4000A
- 4 frame afmetingen
- Modus communicatie
- Accessoires

 

 


 

 

Breed portfolio

Noark biedt een breed portfolio van hoogwaardige producten voor uw elektrische installatie. Productie vind plaats op basis van eigen technologie en jaarlijks wordt door Noark veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van producten.

Zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor technische- en technologische oplossingen.

Ons doel is niet alleen het leveren van standaard componenten, we willen dichter bij de technologieën van de toekomst komen. Een team van ingenieurs zoekt iedere dag weer naar nieuwe mogelijkheden voor technische- en technologische oplossingen.

Makkelijke en eenvoudige installatie

Ons motto is dat producten ontwikkeld moeten worden met het oog op aspecten als een gemakkelijke en eenvoudige installatie, praktische  functionaliteit en betrouwbaarheid.

 

 


 

 


 

Deze producten bestellen?

Neem contact op met de aangesloten groothandelsbedrijven of bel C&S!