Partners

C&S Benelux maakt onderdeel uit van drie bedrijven die nauw met elkaar verbonden zijn

C&S Benelux maakt onderdeel uit van drie bedrijven die nauw met elkaar samenwerken en aan elkaar verbonden zijn. Deze drie bedrijven maken gebruik van elkaars kennis, maar hebben ieder hun eigen werkgebied. Hieronder de twee andere bedrijven waaraan C&S verbonden is.

Flinter

Flinter is een zusterorganisatie van C&S, waar nauw mee wordt samengewerkt. Flinter helpt bij het veilig-, doeltreffend en kosteneffectief in stand houden van zogenoemde 3e levensfase installaties. Dit zijn laag- en middenspanningsinstallaties, die vanwege hun robuustheid technisch nog zeer betrouwbaar zijn. Flinter  beschikt over de kennis om dit soort installaties bedrijfsvaardig te houden en biedt services als onderhoud, revisie en modificaties aan voor netbeheerders en industrie.
Bekijk hier de Flinter website

Serv-RD

Serv-RD (Research & Development) is in 2017 opgericht om in te spelen op de toenemende vraag  naar slimme oplossingen in ons elektriciteitsnet. Als ontwikkeltak voor C&S en Flinter vormt het de spil voor bijvoorbeeld productontwikkeling. Expertises van Serv-RD zijn onder andere elektrotechniek, datacommunicatie en Smart Grid.

Over ons

Contact opnemen