C&S Benelux onlangs verhuisd

C&S Benelux onlangs verhuisd naar Enschede

Begin dit jaar is C&S Benelux verhuisd van Haaksbergen naar de Josink Hofweg 34 in Enschede. Sinds de oprichting in 2014 heeft het bedrijf haar activiteiten uitgebreid en het team van elektrotechnische specialisten is gegroeid. Het leveren van hoogwaardige elektrotechnische componenten, het ontwikkelen van systeemoplossingen, specials en innovaties zijn de kernactiviteiten.

Hoofdimporteur e-componenten

De eigenaren en medeoprichters van het bedrijf, Henk Telman en Arnold Gopi, zijn blij met het nieuwe pand. Het pand ligt centraal, is goed bereikbaar en heeft meer magazijnruimte voor opslag van de elektrotechnische componenten. Van een aantal kwaliteitsmerken is het bedrijf hoofdimporteur en distributeur voor de Benelux. De componenten worden geleverd aan de gespecialiseerde groothandel en vervolgens verder gedistribueerd. Het aantal merken dat het bedrijf levert is de laatste jaren gegroeid.

Elektrotechnische specialisten

De eigenaren van het bedrijf staan in de markt bekend als elektrotechnische specialisten. Henk richt zich voornamelijk op netbeheerders en Arnold op de elektrotechnische groothandel, paneelbouw/OEM en installatiebedrijven. De twee hebben elkaar in de jaren ’90 leren kennen bij het vroegere Holec Systemen en Componenten.

Duurzaamheid belangrijk

Duurzaamheid speelt een grote rol in de activiteiten van C&S Benelux. Vanwege de grotere vraag naar elektriciteit komen er vaker complexe vragen uit de markt. Oude technieken moeten vervangen worden door nieuwe, vaak digitale technieken. De specialisten van C&S laten zich graag uitdagen om deze vraagstukken op te lossen en daarmee bij te dragen aan  een duurzamer, veiliger en innovatiever elektriciteitsnetwerk. De afgelopen jaren is een aantal specialisten aan het team toegevoegd.

Ondanks de groei is C&S Benelux nog steeds een klein bedrijf in de markt. Dit willen de eigenaren ook graag zo houden. Met hun kennis en ervaring kunnen zij door de kleinschaligheid snel en flexibel reageren op vragen uit de markt.