Entes

Energie analysers, elektrische meetinstrumenten en netbewakingscomponenten

Sinds 1980 is Entes Electronics, een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van elektrotechnische componenten en apparaten voor de energie- efficiëntie/Power Quality sector. Entes Electronics  is reeds de marktleider in vele gebieden van de wereld. Internationaal is Entes al aanwezig in meer dan 107 landen.

Gemeten parameters : Stroom, Spanning, Vermogen, Energie, THDI, THDV,Power Factor, Cosφ en Frequentie.

Enkele voorbeelden van producten van Entes:

MPR-1 Serie DIN-rail netwerkanalyzer zonder display

MPR-1 Serie DIN-type netwerkanalyzers  zijn ontworpen voor het meten van elektrische parameters op machines en panelen. Door zijn schermloze ontwerp is het een economische oplossing voor energiebeheersystemen.

MPR-2 Serie DIN-rail netwerkanalyzer met display

De MPR-2 Serie Netwerkanalysatoren zijn ontworpen voor het meten en analyseren van verschillende elektrische parameters. Met hun communicatiefuncties kunnen alle metingen centraal worden gevolgd. De MPR-2-serie kan de status detecteren en de bediening van apparaten in het veld via hun digitale ingangen en uitgangen mogelijk maken.

MPR-3-serie mini-netwerkanalyzer

Met een inbouwmaat van 72x72x50mm neemt  MPR-3-serie mini-netwerkanalyzer minder ruimte in. MPR-3-serie analyzers zijn microprocessorgestuurde apparaten die zijn ontworpen om alle parameters van een elektrisch netwerk te meten, de verbruikswaarden te berekenen en deze op het LCD-scherm weer te geven. Gebeurtenissen zoals onderbrekingen, tijd- en instellingswijzigingen, resetbewerkingen worden in realtime vastgelegd dankzij het interne flashgeheugen en de Real Time Clock-chip. Deze gebeurtenissen kunnen vervolgens op afstand worden benaderd en gemonitord via de RS-485-lijn met het Modbus RTU-protocol.

MPR-4-serie netwerkanalysatoren

Met een inbouwmaat van 96 x96 en een diepte van 45 mm neemt de nieuwe generatie netwerkanalysatoren van de MPR-4-serie minder ruimte in de schakelkasten. Met de plug-in I/O modules biedt Entes een breed scala aan analoge, digitale en relais in- en uitgangen. MPR-4-serie Analyzers zijn microprocessorgestuurde apparaten die zijn ontworpen om alle parameters van een elektrisch netwerk te meten, de verbruikswaarden te berekenen en deze op het LCD-scherm weer te geven. Gebeurtenissen zoals onderbrekingen, tijd- en instellingswijzigingen, resetbewerkingen worden in realtime vastgelegd dankzij het interne flashgeheugen en de Real Time Clock-chip. Deze gebeurtenissen kunnen vervolgens op afstand worden benaderd en gemonitord via de RS-485-lijn met het Modbus RTU-protocol.

Beveiligings- bewakingsrelais

Breed assortiment producten waaronder:

  • Fasebewakings relais
  • Stroombewakingsrelais
  • Spanningsbewakingsrelais
  • Tijdrelais
  • Fasevolgorderelais

1 fase kWh meter 32A direct

  • MID
  • MODBUS RS485

Stroomtrafo’s

Breed assortiment stroomtrafo’s waaronder:

  • Overschuif stroommeettransformator 5 – 5000 A
  • Overschuif stroommeettransformator deelbaar 100 – 1000A
  • 3 fase overshuif stroommeettransformator 3×100 – 3x 600A

Producten van Entes zijn verkrijgbaar via de volgende electrotechnische groothandels:

Oosterberg B.V.
Pollaan 4-6
7202 BX Zutphen

T: 0575 – 58 40 90
E: info@oosterberg.nl