Rayleigh

Leverancier van een uitgebreid assortiment producten voor energiemonitoring

Rayleigh is leverancier van een uitgebreid assortiment producten voor energiemonitoring, waaronder stroomtransformatoren, kilowattuur (kWh) meters, multifunctionele vermogensmonitoren, meetwaardeomvormers, dataloggers, communicatie-interfaces en software voor paneelbouw en industrie.

Enkele voorbeelden van producten van Rayleigh:

Multifunctionele energiemeters

Multifunctionele energiemeters voor 1- fase en 3- fase.  Leverbaar met MID voor directe- en indirecte aansluiting met stroomtrafo’s . Communicatieprotocollen:  puls, Modbus en Mbus. Bevestiging op DIN-rail en inbouw deur montage.

Rayleigh Easywire energiemeters

Rayleigh Easywire energiemeters. Het easywire®-systeem is ontworpen om tot 90% installatietijd te besparen in vergelijking met een standaard meter- en stroomtransformatorinstallatie. Deze MID-goedgekeurde multifunctionele energiemeters zijn geschikt voor het bewaken van het energieverbruik en vele andere elektrische parameters in industriële en commerciële toepassingen. Deze meters kunnen worden gebruikt in 1 en 3 fase toepassingen.
Snelkeuzeknoppen aan de voorkant van de meter geven de gebruiker snelle toegang tot de gewenste weergavepagina.

Easywire stroomtrafo’s

Deze driefasige stroomtrafo’s zijn geschikt voor het monitoren van stroom in industriële en commerciële toepassingen en zijn ontworpen om te worden aangesloten op de Easywire® reeks Energiemeters.

Leverbaar in 4 maatvoeringen:

  • RI-CT240-EW    60 – 200A  25mm
  • RI-CT242-EW    60 – 250A  35mm
  • RI-CT248-EW  150 – 630A  45mm
  • RI-CT250-EW  800 – 1600A 70mm

Producten van Rayleigh zijn verkrijgbaar via de volgende electrotechnische groothandels: