C&S voor Elektrotechnische Groothandel

We leveren e-componenten van kwaliteitsmerken

Met een aantal kwaliteitsmerken levert C&S Benelux haar e-componenten aan de elektrotechnische groothandel. In 2014 is C&S gestart met de merken Noark, Palazzoli en Uriarte. In de afgelopen 4 jaar zijn daar en diverse merken aan toegevoegd. Inmiddels heeft C&S een breed pakket aan elektrotechnische componenten. Denk hierbij aan kasten voor buitenopstelling, aansluitmateriaal, producten voor energiemonitoring, polyester behuizingen, beveiligingscomponenten, Din modulaire componenten .

Betrouwbare kennispartner

Onze focus ligt altijd bij de klant. Kennis en service staan hiervoor centraal. We zijn een platte en flexibele organisatie met veel ervaring en passie voor elektrotechniek. Voor onze klanten staan we altijd klaar om antwoord te geven op soms complexe vragen.

Voor de elektrotechnische groothandel zijn we een betrouwbare partner. Voor vragen rondom onze merken of oplossingen voor elektrotechnische installaties zijn we een goed klankbord en zeer benaderbaar. Verder is de prijsstelling van onze merken gunstig. We leveren aan diverse groothandels in de Benelux. Twee gerenommeerde elektrotechnische groothandels, Van Egmond en Oosterberg, hebben een deel ons pakket in hun assortiment opgenomen.

DC oplossing voor PV-zonnepanelen

Voor de elektrotechnische groothandel zijn we een aanvulling op hun kennis op het gebied van meten, beveiligen AC en DC, aansluiten, behuizen en verduurzamen van elektrotechnische systemen. Noark heeft hiervoor een zeer uitgebreid pakket DC componenten. Vaak wordt de kennis van C&S ingeschakeld om specifieke problemen op te lossen.

Markten

Contactpersoon

Arnold Gopi
T: 085 – 485 24 27
E: info@cs-benelux.nl