Expertises van C&S

Meten, beveiligen, aansluiten, behuizen en verduurzamen

We beschikken over veel kennis en ervaring op het gebied van het meten en beveiligen van elektrotechnische installaties, aansluittechnieken van kWh-meters, installaties en middenspanningschakelaars, behuizingen en het verduurzamen van elektrotechnische installaties. We hebben jarenlange ervaring bij netbeheerders, industrie, paneelbouw en elektrotechnische groothandel in de afzonderlijke expertises.

Ons onderscheidingsvermogen ligt bij onze flexibiliteit, creativiteit en innovatievermogen.  Door het verbinden van de afzonderlijke expertises en onze jarenlange kennis van zowel de markt als de techniek, kunnen we het verschil maken. Dit verschil zit soms in kleine details, maar ook in de hoofdlijnen. Niet zelden worden we gevraagd door netbeheerders, groothandel en paneelbouw onze visie te geven, onderzoek te doen of mee te denken aan innovatieve oplossingen.

Voorbeelden van dergelijke projecten waarin onze afzonderlijke expertises samenkomen zijn de meterkast onder de grond, project nul op de meter(NOM), advies in toekomst ten aanzien van huisaansluitkasten en all electric wonen. In deze projecten werken we samen met netbeheerders, paneelbouwers, industrie en groothandels.

Onze expertises

Meten

Meten van diverse energie gegevens zoals, stroom, spanning Cos phi, THD etc. Naast meten kan C&S Benelux u ook adviseren over complete energie management systemen.

Beveiligen AC/DC

Naast het schakelen en beveiligen AC netten heeft C&S Benelux ook een ruim assortiment voor het schakelen en beveiligen van DC netten.

Aansluiten

Ruim assortiment van aansluitmaterialen om te zorgen voor een eenvoudige en betrouwbare aansluiting.

Behuizen

C&S Benelux heeft een ruim assortiment kasten voor buitenopstelling maar uiteraard ook voor binnen/wand montage in zowel (slagvast) kunststof als in plaatstaal.

Verduurzamen

C&S Benelux heeft diverse oplossingen in haar assortiment welke verduurzaming van bijvoorbeeld uw energiebehoefte kunnen optimaliseren middels haar “P1 poort” devices.

Contactpersoon

Henk Telman
T: 085 – 485 24 27
E: info@cs-benelux.nl