Leveren van e-componenten door C&S

Elektrotechnische componenten van Europese kwaliteitsmerken

Over onze merken hebben we het exclusieve verkooprecht in de Benelux. In 2014 zijn we gestart met de merken Noark  Palazzoli en Uriarte. In de afgelopen jaren zijn daar de merken Jean Mueller, Entes, Rayleigh, EBG, Algodue, Uriarte en DEHN Safety aan toegevoegd. Deze merken hebben hun kwaliteit bewezen en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Kwaliteitspakket aan elektrotechnische componenten

We leveren inmiddels een kwalitatief pakket aan elektrotechnische componenten. Voorbeelden van onze componenten zijn DIN modulaire componenten AC en DC, verdeelsystemen, MCCB’s, nokkenschakelaars,  ATEX schakelaars, bouwstroomkasten en (polyester) behuizingen voor paneelkasten. Kijk bij onze merken voor meer informatie.

Standaard componenten en configuraties

Met dit pakket kunnen we de markt van netbeheerders, paneelbouw/OEM en installatiebedrijven voorzien van hoogwaardige componenten voor meten, beveiligen AC en DC, aansluiten, behuizen en verduurzamen van elektrotechnische installaties en systemen. Tevens maken we configuraties van standaardproducten als maatwerk vereist is. Onze componenten worden via de elektrotechnische groothandel aan de markt geleverd.

Veranderende markt vereist nieuwe componenten

Er wordt steeds meer elektriciteit verbruikt. Door de opwekking van duurzame energie wordt niet alleen energie geleverd, maar ook teruggeleverd. Als gevolg hiervan ontstaan nieuwe vragen uit de markt. Ook wil de consument steeds meer inzicht in zijn verbruik en apparatuur op afstand kunnen bedienen om opwekking en verbruik beter op elkaar af te stemmen. Door deze ontwikkelingen zijn we steeds op zoek naar nieuwe (slimme) componenten. We verwachten dan ook dat we ons pakket aan componenten de komende jaren nog verder gaan uitbreiden. De dynamische spanningsregelaar van EBG en de P1 devices zijn daar een mooi voorbeeld van.